donderdag 17 februari 2011

VET VERBRANDEN?

Wil je vetverbranden en er echt strak uitzien?
Dit moet je dan NIET doen...
1. Doe isolatieoefeningen. Bij isolatieoefeningen train je 1 spiergroep. Een voorbeeld hiervan is de BICEPS curl voor de bovenarmen. Train daarom veel spieren in 1 oefening en stimuleer je energieverbranding!
2. Doe oefeningen met machines. Oefeningen met machines stellen je lichaam niet in staat om vrij te bewegen. De beweging staat min of meer vast. Dit gaat ten koste van je coordinatie. Train dus met losse gewichten!
3. Doe lange cardio-oefeningen. Dit is al lang achterhaald! Combineer krachtoefeningen zoals opdrukken en kniebuigingen met rennen op hoge intensiteit. Let op! Bouw het wel geleidelijk op!
4. Doe buikspieroefeningen. Je hebt buikspieren! Ze zitten verborgen onder het lichaamsvet! Maak ze zichtbaar dmv bovenstaande punten en train in gecombineerde oefeningen. Zo train je vanzelf je buikspieren!
5. Doe steeds dezelfde workout! Het lichaam went aan de workout! Zorg voor nieuwe prikkels tijdens de training!
6. Doe lange workouts! NIET dus...
Train maximaal 45min tot een uur en train intensief. Het voordeel van een intensieve workout is de NA VERBRANDING die wel 48 uur kan duren! Het lichaam moet blijven werken om te herstellen; dat kost zuurstof en dus energie...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.