vrijdag 22 juli 2011

Wisseling van stof?


Ben je net klaar met je Shake dieet en start je weer met je normale voedingspatroon? Houd je maar vast want je lichaamsgewicht gaat gegarandeerd weer omhoog!

Het beste is een gezonde levensstijl met als doel gewichtscontrole op lange termijn. Streef een gezonde levensstijl na met gezonde voeding, veel beweging en natuurlijk veel levenskwaliteit. Je hoeft echt niet als een monnik te leven maar de meeste mensen hebben als idee dat werken aan je lichaam ergens op de laatste plaats komt.

'Ik heb geen tijd om te sporten', 'na de vakantie ga ik weer sporten' hoor ik maar al te vaak! Geen tijd of geen prioriteit? Het gaat om doelen omschrijven en je prioriteiten stellen.
Gek genoeg besteden mensen meer tijd aan vrije tijdsbestedingen zoals winkelen, uit eten gaan, op bezoek bij vrienden etc.
Geen tijd? Combineer bovenstaande zaken en neem wat vaker de fiets of ga op bezoek bij je vrienden met je loopschoenen aan en je rugzak op je rug, even douchen en dan ben je klaar voor alle snacks die op tafel staan...

Als laatste; Geen geld voor een duur fitnessabonnement? Er zijn genoeg alternatieven! Koop een paar loopschoenen en doe aan bootcamp! In groepsverband, in de buitenlucht een uurtje aan de slag!
En... geen geld of priorigeld?
Wellicht heb je ook een auto voor de deur staan die af en toe een beurt nodig heeft en schone olie. Dat kost geld!
DENK EENS AAN JE EIGEN MOTOR! DIE IS VEEL BELANGRIJKER....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.