vrijdag 25 maart 2011

Weg met die lagen!

Het is lente!
De tijd dat je op zoek gaat naar je zomergarderobe. Voor vrouwen betekent dat vaak naar de zolder voor het ruilen van de winterkleding. Of als je een grote kleerkast hebt: het opnieuw rangschikken van de kleding. Mannen zijn hier over het algemeen iets anders in. Een man heeft het hele jaar door dezelfde garderobe en pakt links van zijn stapel zomerkleding een polo of t-shirt.

Genoeg over kleding so far want dan begeef ik me op het terrein van kledingstylistes.

Waarom nu dit onderwerp?
Het gevolg van het dragen van minder (lagen) kleding is: het meer tonen van je lichaam. Tijd om te werken aan je lichaam dus!
Je kunt dit naar mijn idee ook het hele jaar doen alleen is het natuurlijk logisch dat je meer aandacht besteed aan je uiterlijk in deze periode.
Wat kan je doen?
Simpel: Beweeg voldoende, Beweeg intensief en let op je voeding en... Doe iets wat je plezier geeft. Op www.i-trail.nl vind je alle informatie over bootcamp en bewegen. Wat betreft voeding zijn er enkele tips:
1. Dieet zo min mogelijk! Neem een gezond voedingspatroon en let op onderstaande punten.
2. Start je avondeten altijd met groente. Op deze manier eet je je buik vol met een voedingsproduct wat veel water en minder calorieen bevat. Hiernaast is groente gezond!
3. Neem de tijd voor de belangrijkste maaltijd van de dag: het ontbijt. Sla het ontbijt niet over anders loop je de hele dag achter de feiten aan en ga je meer snacken!
4. Eet 4-6 kleine porties ipv 3 grotere porties.
5. Ja, een dooddoener maar kijk maar eens hoeveel water JIJ drinkt. Drink voldoende water per dag (1,5 liter minimaal)
Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.