vrijdag 24 juni 2011

Eet meer en verlies gewicht?


Ja, je leest het goed!
Veel mensen eten te weinig. Het lichaam is hierdoor gewend om TE WEINIG voedsel binnen te krijgen en slaat veel voedsel direct op als reserve (in de vorm van vetten)

Komt dit je bekend voor?
Je staat net iets te laat op en gaat naar je werk. Op je werk drink je een kopje koffie. Om 12.30 uur krijg je de eerste maaltijd in de vorm van een lunch, hierna ga je weer aan het werk en om 6 uur kom je uitgehongerd thuis. Voordat je aan je eten begint heb je allerlei snacks naar binnen gewerkt. Na het avondeten houd je een hongerig gevoel en blijf je 's avonds eten.
Doe als volgt;
Begin zoals eerder gezegd met een goed ontbijt en eet om 11.00 uur een tussendoor (appel, bessen, yoghurt). Eet lunch en om 16.00 uur wederom een tussendoor. Hierna ga je over op het avondeten. Je kunt evt. om 19.30 uur nog een kommetje yoghurt nemen. Je hebt dan 6 maaltijden gehad maar de ervaring leert dat dit 6 kleinere porties zijn dan dat je normaal gesproken 4 maaltijden per dag eet. De kleinere maaltijden worden veel sneller verteerd en dit zorgt op zijn beurt voor een veel fitter gevoel gedurende de rest van de dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.